LinkedIn och sociala media

Charlotte är specialist på LinkedIn och hjälper chefer, entreprenörer, företag och individer att sticka ut i sociala medier ... och mest på LinkedIn! Det handlar om employer och employee branding, rekrytering och content marketing. Det handar om att använda LinkedIn på allra bästa sätt för dina/era mål. Hon har redan hunnit skriva två bästsäljande böcker om hur du använder LinkedIn framgångsrikt och hållit mängder av föreläsningar, kurser och konsultationer hos olika företag och organisationer.  Läs mer här vad du kan få hjälp med. 

linkedin för Företag

employer branding

För att fånga intresset hos nya medarbetare gäller det att synas på rätt sätt i rätt kanaler. Vi hjälper er att bygga ett intressant employer brand som sticker ut
och skapar nyfikenhet hos rätt personer. 

Rekrytering

Idag gäller det att finnas där dina nya medar-betare finns - och fånga dem snabbt. Vi hjälper er att hitta nya talanger, både chefer och medarbetare, via digitala kanaler och i sociala media.  Vi jobbar med digitala jobbannonser och digital rekrytering. 

content marketing

Att kommunicera rätt saker till rätt målgrupp är en konst. Vi hjälper er att bygga företags- och karriärsidor och skapa innehåll som väcker  engagemang, intresse och nyfikenhet. Vi tar fram strategier för att öka antalet följare. 

LinkedIn för individer

linkedin-coaching

Behöver du vässa din LinkedIn-profil? Få råd om hur du ska hitta ett nytt jobb, utveckla ditt nätverk eller använda LinkedIn som marknadskanal som entreprenör? Vi erbjuder olika typer av paket som hjälper dig att bli framgångsrik på LinkedIn.

linkedIn-granskning

Är du osäker på hur du ska skriva en proffsig och intresseväckande LinkedIn-profil? Funderar du på om det du skrivit behöver justeras? Boka en LinkedIn-feedback