Anmäl dig till CHARLOTTES nyhetsbrev och få 8 tips för framgångsrikt nätverkande på Linkedin gratis nu!

vem är charlotte?

CHARLOTTE HÅGÅRD är pionjär inom karriärutveckling i Sverige. Hon är en välkänd LinkedIn- och Karriärexpert, Internationell föreläsare,  Specialist på EMPLOYER BRANDING & PERSONAL BRANDING, Chefs-utvecklare och författare till flera bästsäljande karriärböcker, den senaste ”Stick ut på LinkedIn – så blir du framgångsrik”. 

Som internationell Karriär- och LinkedIn-expert är hon ofta intervjuad i media som expert på karriär- och ledarskapsfrågor och har varit både krönikör i DN och karriärexpert i TV4.

 Läs mer om Charlotte här>> 

Linkedin-experten

Behöver du vässa din Linkedin-profil? Vill du lära dig hur du kan bygga ett strategiskt nätverk, hitta nya kunder och uppdrag eller letar ditt företag efter nya medarbetare? Då har du kommit rätt!

Charlotte är specialist på LinkedIn och jobbar med företag, kommuner, myndigheter, fackförbund, egenföretagare och individer som vill utveckla sitt varumärke, sitt nätverk och sticka ut på LinkedInI Sverige och internationellt. 

Charlotte och hennes team på SOCIAL BRANDING GROUP hjälper dig med allt kring LinkedIn.

karriär-experten

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär? Vill du göra något annat men är osäker på vad? Behöver du ett lyft, minska stressen och sätta nya mål i livet och karriären? Har ert företag behov av coaching, karriär-utveckling, outplacement och chefsstöd?  Då har du kommit rätt!

Charlotte är pionjär inom karriärutveckling i Sverige, har coachat över 10 000 personer, skrivit 8 karriärböcker och brinner för att lyfta människor till nya höjder!

Genom Charlotte och hennes specialutbildade karriärteam får du hjälp med allt kring dina karriärutvecklingsbehov.

LinkedIn-intervju hos marknadsföreningen

linkedIn-strategier hos civilekonomerna

social branding group = Linkedin för företag

Att använda LinkedIn som plattform för Employer branding, Social Selling och Rekrytering av nya medarbetare är idag ett viktigt verktyg som är tillgängligt för alla företag. Men hur gör man? Charlotte och hennes team jobbar med företag över hela världen och delar med sig av sin kunskap  via konsultation, föreläsningar, skräddarsydda workshops, digitala utbildningar och LinkedIn-makeovers för chefer och medarbetare.

Employer branding & rekrytering

social selling & content marketing

linkedin-profiler

Linkedin för individer

Behöver du vässa din LinkedIn-profil? Eller vill du få råd om hur du ska använda LinkedIn för att bygga ditt personliga varumärke, utveckla din karriär och nätverk, hitta ett nytt jobb, eller använda LinkedIn som marknadskanal som entreprenör? Då har du kommit rätt! 
Charlotte erbjuder olika paket, tjänster och produkter som hjälper dig att snabbt bli framgångsrik på LinkedIn.

privatpersoner

egenföretagare

e-kurs

Föreläsningar & workshops

Charlotte är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare och utbildare som hållit hundratals föreläsningar och workshops om Karriär, LinkedIn Personligt Varumärke och Framtidens Arbetsliv i Sverige, Skandinavien och Internationellt. Charlottes föreläsningar är oerhört populära och kända för att vara både inspirerande och lärorika.

livs- & karriärplanering

Längtar du efter att göra något annat och behöver stöd för att få ordning på tankarna? Vill du utvecklas och hitta din talang, kraft och potential?
Charlotte har ägnat hela sin karriär till att coacha, utveckla och inspirera andra. Mer än 10 000 personer har fått personligt stöd, hundratusentals  har läst Charlottes böcker, lyssnat på en motiverande föreläsning, workshop eller Charlottes karriärskola i TV4 Nyhetsmorgon. 
När du är redo för livs- och karriärutveckling har vi det stöd, verktyg och inspiration som behövs för att ta dig själv till nästa nivå.

personligt varumärke

Charlotte hjälper dig att bygga och kommunicera ditt unika personliga varumärke till rätt målgrupp.

Hon är specialutbildad Personal Brand Strategist i USA och är Sveriges enda Social Branding Analyst. 

Executive coachingAtt vara chef och ledare kan vara inspirerande, utmanande, roligt och svårt. Charlotte coachar chefer på högsta ledningsnivå, håller skräddarsydda ledarskapsprogram och samtals- och coachutbildningar för nya och erfarna chefer.

Charlotte har lång erfarenhet av att utveckla företagsanpassade verktyg, metoder och processer tillsammans med sina kunder. 

gör e-kursen "Stick ut på linkedin" i 12 enkla steg

Att snabbt få kunskap och verktyg för din personliga marknadsföring och varumärke på LinkedIn är viktigt! Därför kommer du inom kort att kunna gå olika online-kurser där du på ett enkelt och inspirerande sätt lär dig hur du ska sticka ut på LinkedIn och utveckla din karriär och nätverk.

Mer information kommer!

böcker

Charlotte har skrivit flera bästsäljande böcker inom karriär, LinkedIn,  personlig marknadsföring, jobbsökning personlig utveckling och ledarskap. 

e-böcker

Inom kort kommer du att kunna ladda ned e-böcker och guider här på sajten, med mängder av tips och inspiration om Karriär och LinkedIn.

intervjuad i

Nyheter med Charlotte

Efter att ha drivit New Start sedan 1992 har jag vänt blad och tagit ett nytt steg i mitt liv och karriär. I maj 2018 sålde jag företaget till min kompanjon för att få möjlighet att fokusera på min nästa utmaning - digitala verktyg, tjänster och kurser för att stötta människor och organisationer inför framtidens arbetsliv!  Mer information kommer snart!

Läs hela inlägget »

från charlottes blogg

Vad är egentligen en LinkedIn-profil?
Trots den snabba utvecklingen är det fortfarande många som inte riktigt vet vad man ska använda LinkedIn till. Du kanske har lagt upp en profil och lagt till några gamla skolkompisar och kollegor precis som på Facebook och Twitter. Men sen då?  Din profil är en kombination av ett virtuellt visitkort, ett cv och en hemsida där du dels kan marknadsföra dig själv, dels bygga ett stort professionellt nätverk.                            

Din karriär är i dina egna händer
Företag ser om sitt eget hus, inte ditt. Även om din uppgift är att hjälpa din arbetsgivare att bli framgångsrik, måste du se till att även du blir det. Det är du som sitter vid spakarna och du måste själv se till att komma dit du vill. Om du inte utvecklas och lär dig nya saker, utvecklas inte din karriär och till sist har ingen nytta av din förlegade kompetens.

Charlotte i tv

TV4 Nyhetsmorgon 2 september: Charlottes karriärskola i TV4 nyhetsmorgon. I detta avsnitt tipsar Charlotte om att göra en plus- och minus lista!

Sagt om Charlotte

loading...