CHARLOTTES Karriärböcker

Charlotte Hågård  har skrivit ett antal populära och bästsäljande karriärböcker, däribland Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke. Gör en vinnande LinkedIn-profil, Alla har talang, Jobbsökarboken, Bli din egen coach, Ansökningsboken och CV-boken. Charlotte intervjuas ofta i media som expert på karriär- och ledarskapsfrågor och har varit både karriärkrönikör i DN och karriärexpert i TV4. 

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få 8 tips för framgångsrikt nätverkande på Linkedin nu!

Stick ut på LinkedIn!

Så blir du framgångsrik
 

"Stick ut på LinkedIn - Så blir du framgångsrik" visar hur du skapar en framgångsrik profil på LinkedIn, världens största och snabbast växande jobbnätverk för professionella. Det här är din karriär-bibel som steg-för-steg visar praktiskt hur du använder LinkedIn fullt ut för att skapa dig ett varumärke som utvecklar din karriär.

På en arbetsmarknad i stark förändring måste du veta hur du paketerar dig i kampen om jobben, medarbetarna, uppdragen och affärerna. För att ha en chans måste vi våga sticka ut! Boken riktar sig till alla – privatpersoner, chefer, medarbetare, stora och små företag, rekryterare och studenter. 

Läs mer om boken här!

250 kr

Alla har talang!

Hitta och utveckla din och andras potential

Du föds inte som skicklig pilot, framgångsrik företagsledare, världsmästare i höjdhopp eller rockstjärna. Du når framgång genom motivation, passion, hårt arbete - och genom att tänka rätt.

Boken ger dig verktyg för att hitta din egen och andras talang. Charlotte Hågårds budskap är att ALLA har talang. Glöm dina betyg, gamla prov och eventuella intelligens-tester du gjort! Här ska vi undersöka vad som är hemligheten med att bli riktigt bra på något. Hur du låser upp din egen talang och frigör din potential. Du kommer med hjälp av tips, exempel och konkreta övningar att lära dig hur du hittar din egen talangzon och maximerar avkastningen på ditt eget humankapital - din inre talang!

Läs mer om boken här!

250 kr
Slutsåld

Jobbsökarboken

12 snabba steg till ditt nya jobbI

Jobbsökarboken lär du dig söka jobb på ett smart och effektivt sätt som gör att du halverar din jobbsöknings-tid. Här delar författaren och karriärexperten Charlotte Hågård med sig av sina bästa jobbsökar-knep utifrån 25 års arbete med jobbsökare och karriärbytare i alla åldrar.  

I 12 enkla och effektiva steg får du hjälp med att komma fram till vad du vill, hur du ska lägga upp en effektiv jobbsökning för att nå ditt mål, vilka jobbsökningsmetoder som fungerar bäst för dig och hur du ska marknadsföra dig på bästa sätt. För att bli en framgångsrik jobbsökare krävs noggrann planering och organisation.
I boken hittar du massor av konkreta tips, checklistor, övningar och information som gör att du lär dig söka rätt jobb på rätt sätt på kortast möjliga tid. 

Läs mer om boken här!

295 kr

CV-boken

Konsten att marknadsföra din kompetens

I CV-boken lär du dig att skriva ett modernt och intresseväckande CV.
CV-boken har sålt i över 100 000 ex och är Sveriges mest populära karriär- och jobbsökningsbok.

I 12 enkla steg lär du dig hur du ska paketera dig själv och marknadsföra din kompetens och erfarenhet
på ett tydligt och intresse-väckande sätt.

I CV-boken får du många handfasta tips och råd samt en stor mängd professionella CV-exempel som du kan plocka ur. CV-boken har hjälpt tio-tusentals att få nya jobb. Den kan även hjälpa dig att bli den som blir inbjuden på intervju. 

Läs mer om boken här!

295 kr
Slutsåld

Ansökningsboken

Om konsten att marknadsföra dig och skriva ansökningsbrev som väcker intresse

Ansökningsboken handlar om hur du skriver intresseväckande ansökningsbrev. Behöver du bli bättre på att marknadsföra dig själv och din förmåga i en ansökan? Här lär du dig hur du ska marknadsföra dig och hur du visar vad du kan.

Boken innehåller allt du behöver för att skapa kraft-fulla, intresseväckande ansökningsbrev, undviker onödiga misstag och vässar din förmåga att sälja dig själv och din kompetens till framtida arbets-givare. Genom enkla steg-för-steg instruktioner, många tips, arbetsblad och ett antal konkreta exempel på olika slags personliga brev kommer du att lära dig att skriva dynamiska och positiva ansökningsbrev för alla typer av tjänster som ger dig drömjobbet.

Läs mer om boken här!

200 kr

Bli din egen coach

- en handbok i livs- och karriärplanering
för att hitta rätt jobb

Vill du göra något annat men vet inte vad? Vill du utveckla mer av dig själv och hitta rätt jobb? Har du allt men vill ändå ha något annat? Bli din egen coach hjälper dig att inventera var du står idag och ta ut en ny riktning i både karriären och livet.

Boken beskriver hela processen för att göra en livs - och karriärplanering på egen hand. Du lär dig att bli din egen karriärcoach och får effektiva verktyg för din utveckling i arbetslivet. Du börjar med att titta inåt på dig själv, därefter utåt på din omvärld för att slutligen se framåt och bestämma vart du vill och hur du ska komma dit! Bli din egen coach är en klassiker inom karriärplanering i Sverige. 

Läs mer om boken här!

295 kr
Slutsåld

E-böcker

Information på väg!