charlotte gästar poddar

Värdar: 	 Emma Wallin  & 	 Louise Söderqvist
Värdar: Emma Wallin & Louise Söderqvist

sellsation-podden

Tisdag och nytt avsnitt! I veckans avsnitt gästas vi avCharlotte Hågård. Charlotte är en erfaren entreprenör, LinkedIn-expert och författare till hela 8 böcker. Charlotte ger sina bästa tips på hur du som säljare ska använda LinkedIn i ditt dagliga arbete, listar do’s and dont’s samt belyser vikten av och kraften i att bygga sitt personliga varumärke.
In och lyssna!
Spotify https://spoti.fi/2zoMXTH
iTunes https://apple.co/2tYPa2h
acast http://bit.ly/2NFRbcU

Värd: Frida Mangen

agila hr-podden

Tycker du att det är viktigt att vara aktiv på Linked In och andra sociala plattformar? Har du och ditt företag en strategi? Har du funderat på vad din profil signalerar, eller kanske dina kollegors? Kan vi attrahera nya kunder och kollegor via de sociala plattformarna? Är du kanske en digital detektiv? Många frågor!
Detta pratar jag och Charlotte Hågård- Linked In expert om i avsnitt #10 av AgilaHRpodden okt 2018!

Lyssna direkt här (Spotify)

sunshinepodden 4 good

Värdar: Carina Sunding & Marie Thorslund

Karriär och talangcoachen Charlotte Hågård avslöjar sina bästa tips för hur du ska bli hittad av ditt drömjobb. Hon har coachat över 10 000 personer till att hitta rätt jobb, skrivit sju böcker och föreläst om hur du hittar rätt i jobbdjungeln! Som hon säger, det handlar om att hitta rätt jobb, inte bara ett jobb. Do good, have fun and make money är hennes motto! We love it! Vi får veta de senaste trenderna inom arbetsmarknaden, hur rekryterar man idag? Hur blir man hittad?

Lyssna på avsnittet här!  - kräver I-tunes

Stickut-podden från bokmässan 1

Del 1 av "Så sticker du ut på Bokmässan2015"
Karriärexperten Charlotte Hågård och kommunikationsexperten Staffan Dopping poddar direkt från Bokmässan i Göteborg om personligt varumärke och vikten av att sticka ut som författare.
Klicka här för att lyssna på podden!

Stick ut-podden från bokmässan 2

Del 2 av "Så sticker du ut på Bokmässan2015"

Stickut-podden sänds direkt från Bokmässan.
Charlotte Hågård, karriärexpert och Staffan Dopping, kommunikationsexpert om vikten av personligt varumärke med betoning på författare och bokbransch. Gästmedverkan av kommunikatören Annika Dopping.
Klicka här för att lyssna på podden!