sagt om charlotte

"Charlotte är alltid i framkant! Hon har kvaliteter som; engagerad, passionerad, glad, snabb, multi-kompetent, kreativ och smart. Jag har haft nöjet att arbeta nära henne och kan bara konstatera att hon har en magnetisk dragningskraft, vilket gör att hon får ut sina budskap på ett alldeles extraordinärt sätt. Jag har aldrig tidigare varit med om något liknande. Efter en föreläsning av Charlotte tror man att man kan förflytta berg. Hennes inspirationsförmåga tillsammans med hennes pedagogiska läggning gör att den svåraste uppgiften blir lättillgänglig och genomförbar. Allt detta sammantaget gör att Charlotte är Sveriges talang och karriärexpert №1. Att hon dessutom kan skriva ner sina tankar och förse människor i hela världen med böcker och verktyg är en minst sagt ovanlig talang som bara få människor besitter och hon är en av dem!"

Susanne Hamilton, Förlagschef, VD Langenskiölds förlag, Kulturcoach, PR&Marknadsstrateg, Författare

"We have utilized the services of Charlotte Hagard in strengthening the way we use LinkedIn. Tieto being a consultancy company need to mirror the expertise, skills and breadth of knowledge that we possess in order to generate new business as well as for our customers to easily access what we can offer. 

Charlotte conducted a number of workshops in the company with different target groups. Her insights, experience and understanding of what is generating value, examples of does and don’ts and individual feedback was highly appreciated. I would also like to highlight Charlotte’s personality and attitude, it is a joy working with her as well as participating in her workshops."

Jesper SmithHead of Human Resources at Telekom Austria Group (fd HR-director Tieto)

"Charlotte är en underhållande och inspirerande talare. Inför samtliga chefer i Stockholmsregionen har Charlotte Hågård hållit bejublade föreläsningar om talanger, givit oss kraftfulla tankeställare som har hjälpt oss att behålla våra största talanger längre än vad vi fått göra annars. Vill man ha förändring så krävs mod, tålamod och vilja - allt detta ger Charlotte Hågård näring och verktyg. Vi kan varmt rekommendera Charlotte Hågård till de organisationer som aktivt väljer att jobba med sin kompetensförsörjning och talanghantering."

Mona Palm, HR-chef/strateg, Skatteverket Stockholmsregionen

"Charlotte och hennes medarbetare på Newstart har varit ett stort stöd i förändringsledningsarbetet inom Skatteverkets Stockholmsregion. Charlotte har vid många tillfällen 2011-2014 inspirerat chefer och medarbetare att se sin del i Skatteverkets utveckling och ansvaret för sin egen. Utgångspunkten har varit Newstarts strukturerade modell om medarbetarens livscykel. Utifrån vägledande föreläsningar har deltagarna fått konkreta tips och övningar samt ett material att ta med för att bl.a. förbereda utvecklingssamtal. Detta har varit mycket uppskattat. Charlotte har också stöttat och coachat mig i min egen utveckling och har också varit ett uppskattat inslag vid en nätverksträff med kvinnliga chefer ifrån olika länder i Europa. Charlotte är en varm och engagerande personlighet som inger förtroende och jag kan varmt rekommendera henne och Newstart som stöd för att utveckla chefer och medarbetare."

Annika Stenberg, Regionpolischef, region Syd, fd Regionskattechef, Stockholmsregionen

"Charlotte Hågård är en sällsynt besjälad och professionell coach, som outtröttligt frigör och förtydligar gåvor hos sina klienter.

I boken ”Stick ut” presenterar hon sina välbeprövade, metodiska verktyg för att vi på djupet ska kunna identifiera talanger, styrkor, intressen och värderingar och inse var vi gör allra bäst ifrån oss. Vidare lär hon oss hur man formulerar en attraktiv och säljande Linked In-profil, något som för ett växande antal yrkespersoner utgör den ultimata språngbrädan för att hamna rätt”.

 Annika Dopping, Kommunikationsexpert 

"Genom sin genuina och ärliga känsla för människor med en profession som är utöver det vanliga är en föreläsning med och av Charlotte Hågård oförglömlig, den sätter definitivt spår hos alla. Det har satt spår på Fredells och det blir en upplevelse som sprider kunskap lång tid efter en föreläsning. Jag har anlitat Charlotte vid ett flertal tillfällen i samband med chefskonferenser, ledningsgrupp och många olika sammankomster med medarbetare. Vi har höjt kompetensen samtidigt som vi har fått med oss verktyg till vardagen igen".
 
Carina Troedsson , HR-chef / Kvalitetsansvarig Fredells Byggvaruhus

"Kloka ord, en outsinlig källa av kunskap kring karriärcoachning och en smittande entusiasm som ger åhöraren energi och lust att utforska sina egna talanger . Charlotte Hågård är en föreläsare som talar om de flestas favoritämne – om dig, dina talanger, din framtid och verktygen som hjälper dig att nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Hennes budskap är att alla är en stjärna – och själv strålar hon på författarhimlen."
 
Sylvia BuddembauHR Manager/Personalchef at Lidl Sverige KB

"Charlotte är en hängiven entreprenör som inspireras av framtiden att hela tiden se nya möjligheter till utveckling. I möten med nya personer och klienter har hon förmågan att snabbt se potential och ge en plan för hur de kan börja gå i den riktningen. Hela hennes karriär som coach har hon byggt på denna talang att se hur individer och organisationer kan gå från någonting bra till något excellent och skapa motivation för förändring. Charlottes nyfikenhet på ny kunskap och färdigheter har gett henne en arsenal av förmågor och ett bibliotek av kunskap som hon kan använda, både i form av böcker och annat referensmaterial som hon samlar. På grund av detta söker människor ofta upp Charlotte när de behöver en expert. Hennes förmåga att stänga av saker som distraherar gör att hennes klienter upplever att hon är fullt närvarande i coaching och känner sig sedda, men den gör också att hon blir som ett lasersikte när hon behöver studera något inför nya böcker eller projekt. Charlotte har en otrolig förmåga att få saker gjorda, vilket innebär att hon inte bara ser möjligheter och potential utan också ser till att de verkställs och blir verklighet."

David Johansson, Gallup-Certified Strengths Coach, Styrkor

"Jag har arbetat med Charlotte i många år och använt henne som coach, bollplank, inspiratör m m. Efter ett möte eller en föreläsning med Charlotte känner man sig alltid upplyft, glad och stark. När jag därför fick reda på att Charlotte skrev på en bok om LinkedIN engagerade jag henne på ett tidigt stadium till ett seminarium kring detta för mina kunder, kontakter och medarbetare - jag ville bjuda på en spännande upplevelse i ett väldigt aktuellt och viktigt ämne. Och spännande och intressant blev det! Och många skratt och aha-upplevelser. Intresset var stort och vi kommer att göra fler gemensamma seminarium. Jag ser fram emot att fördjupa mig ytterligare genom att läsa boken."

Johan IsbrandAuktoriserad revisor Nexia Revision

” Blev tipsad om Charlotte Hågårds föreläsning Stick ut på Linkedin på Folkuniversitetet.  Charlotte är kunnig, rutinerad och har glimten i ögat. På drygt två timmar hinner hon i komprimerad form ge oss handfasta råd och tips hur vi ska sticka ut och inte drunkna bland tusentals tråkiga Linkedin-profiler. Föreläsningen var lite av en ögonöppnare.  Jag rekommenderar föreläsningen till dig som vet med dig att inte att du inte riktigt har kläm på hur du kan utveckla din profilsida. ”

Gunilla Weckström, Kommunikatör och redaktör

"Efter att ha varit på en föreläsning med Charlotte, tänker jag inte missa en enda i framtiden. Hennes personlighet och inspirerande sätt gör att du trollbinds och vill bara veta mer. Charlotte har full koll när hon sprutar ur sig värdefull fakta till sin publik. Spännande att få höra vart trenderna pekar och personligen uppiggande att våga fortsätta med att vara soloprenör. För oss som kämpar och lever redan nu i framtiden är det tryggt att Charlotte bekräftar på sitt, för mig, otroliga och talangfulla sätt. Jennie Forsén MoreisMore AB"

Jennie Forsén, CEO/Owner, MoreisMore AB

"Charlotte is a fantastic coach. Super satisfied."

Anna-Sofia Winroth, CEO, founder, chocolatier, author, speaker, Gefle Chocolaterie

"Det är spännande vad möten kan skapa, och vid möten med Charlotte är det alltid massor av energi, entusiasm, och fokus på uppgiften. Med vänlig hand och ton delar Charlotte med sig av allt hon fångat i livet och ger det på anpassat och lättfångat sätt. Det är underbart att uppleva att varje upplevt problem kan ha så många nya möjligheter, och som man själv utmanas att komma till insikt på. Det svåra i alla situationer är att göra det svåra enkelt och det är just det som Charlotte gör vid varje möte och situation. Det är en unik förmĆga att få ta del av. Låt lågan brinna Charlotte."

CG Wahlin, Författare - Tankar för män

"Jag har haft förmånen att få ha Charlotte både som coach och även i ledarskapsutveckling och känner mig lyckligt lottad över detta. Charlotte har en bred kompetens som tillsammans med hennes stora värme gör henne otroligt lätt att lära av. Jag har redan rekommenderat henne till flera vänner och hennes böcker är otroligt lätta att ta till sig av. "

Petra Olsén Manager Account Support & CallCenter | LeasePlan Sverige AB

"Fantastiskt inspirerande bok med massor av konkreta exempel - tack för att du delar med dig av din kunskap och passionerade erfarenhet Charlotte Hågård!

Sanna Ehdin Anandala, PhD

"Charlotte har en fantastisk passion att dela med sig och lära ut, allt för att stödja andra att bli allt de är. En stor inspiratör!"

Linn Bekkevik, CEO & Founder, Cominvision Foundation