bygg ditt och företagets varumärke på LinkedIn

Charlotte är specialist på LinkedIn och hjälper chefer, entreprenörer, företag och individer att sticka ut i sociala medier ... och mest på LinkedIn! Det handlar om employer och employee branding, rekrytering och content marketing. Det handar om att använda LinkedIn på allra bästa sätt för dina/era mål. Hon har redan hunnit skriva två bästsäljande böcker om hur du använder LinkedIn framgångsrikt och hållit mängder av föreläsningar, kurser och konsultationer hos olika företag och organisationer.  

I Charlottes nya bolag Social Branding Group får du hjälp med allt kring dig och organisationens behov av stöd kring LinkedIn. Läs mer här vad du kan få hjälp med. 

linkedin för Företag

Linkedinprofiler för chefer, medarbetare & konsulter

Alla behöver en proffsig LinkedIn-profil idag. Vi har hjälpt över 8000 personer med att bygga sitt personliga varumärke genom en professionell profil som sticker ut! Är det något vi kan så är det att få din LinkedIn att sticka ut!

employer branding på LinkedIn

För att fånga intresset hos nya medarbetare gäller det att synas på rätt sätt i rätt kanaler. Vi hjälper er att bygga ett intressant Employer Brand på LinkedIn som sticker ut och skapar nyfikenhet hos rätt personer. 
Vi utbildar, gör strategier och coachar. 

social selling

Social försäljning (social selling) handlar om hur du hittar och knyter kontakter med potentiella kunder via sociala medier för att öka försäljningen. I grund och botten går det ut på att bygga relationer. 
Vi utbildar dig/er i social selling och erbjuder även personlig coaching.

Rekrytering via LinkedIn

Idag gäller det att finnas där dina nya medarbetare finns - och fånga dem snabbt. Vi hjälper er att hitta nya talanger, både chefer och medarbetare, via LinkedIn. - och även via andra sociala media.
 

content marketing

Att kommunicera rätt saker till rätt målgrupp är en konst. Vi hjälper er att bygga företags- och karriärsidor på LinkedIn. Vi skapar innehåll som väcker  engagemang och intresse tar fram strategier för att öka antalet följare. 

LinkedIn för individer

linkedin-coaching

Behöver du vässa din LinkedIn-profil? Få råd om hur du ska hitta ett nytt jobb, utveckla ditt nätverk eller använda LinkedIn som marknadskanal som entreprenör? Vi erbjuder olika typer av paket som hjälper dig att bli framgångsrik på LinkedIn.

linkedIn-granskning

Är du osäker på hur du ska skriva en proffsig och intresseväckande LinkedIn-profil? Vill du ha en profil som visar upp dig på bästa sätt som en professionell yrkesmänniska?
Då ska du boka vår oerhört populära tjänst där du får LinkedIn-feedback.

utbildningar: stick ut på linkedin

Stick ut på LinkedIn™ är utbildningar för dig som vill lära dig mer om LinkedIn och hur du bygger och kommunicerar ett tydligt och intresseväckande personligt och professionellt varumärke på LinkedIn, både som individ och företag.
 
Innehåll och huvudområden
Våra utbildningar är praktiska, inspirerande och smarta. Du får redskap som hjälper dig att steg för steg bygga upp en effektiv närvaro på LinkedIn. Du lär dig bygga upp ett starkt personligt och professionellt varumärke och därmed få koll och kontroll på ditt professionella rykte.

Vi varvar föreläsning med att praktiskt jobba med att uppdatera din LinkedIn-profil i realtid. Tyngdpunkten ligger på hur du ska paketera dig själv på rätt sätt, något som de flesta aldrig fått utbildning i. En bra LinkedIn-profil grundar sig på ett ordentligt förarbete, vilket resulterar i en bättre självkänsla, större självförtroende och bättre förutsättningar för att du ska nå dina mål.
 
Charlotte Hågårds bok ”Stick ut på LinkedIn” ingår i alla våra utbildningar. Utbildningsinnehållet anpassas efter de behov som gruppen har. 

Exempel på utbildningar

  • Stick ut och bygg din personliga LinkedIn-profil
  • Stick ut på LinkedIn som företag
  • Stick ut på LinkedIn för egenföretagare
  • Stick ut på LinkedIn som konsult