följ med på vårt underbara retreat i amalfi!

du får Tid att vara med dig själv

Vardagen är full av måsten och det är svårt att få tid över till sig själv. Men behovet finns där. Därför har jag skapat "Livs- och Karriärretreat i Amalfi" för dig som behöver komma bort och få egen tid att fundera över dig själv, din framtid och fylla på med energi och inspiration!

Vill Du få bättre självinsikt, hitta dina styrkor och talanger och få verktyg för att sätta nya spännande mål i  livet och karriären? Följ med på vår livs- och karriärretreat och bli mer fokuserad och närvarande i nuet, förbättra ditt självförtroende och öka din förmåga att ta beslut kring din framtid. Under dagarna tillsammans jobbar vi med strukturerade övningar, reflektion och samtal. Steg för steg får du en bättre självkännedom och tydligare fokus kring hur du vill utveckla ditt liv, jobb och din karriär framöver.

Hitta ditt nya fokus med fyra dagars inspirerande utvecklingspass, härlig vandring och god hälsosam mat i underbar miljö! Ge dig själv en upplevelse som stannar kvar och ger kraft i vardagen länge!

En retreat har fokus på dig

Kursen ger dig en bra självinsikt där du får möjlighet att inventera olika delar av dig själv och vem du är både som människa och yrkesmänniska idag. I en lugn och avspännande miljö får du gott om tid för att fokusera på dig själv, reflektera, få insikter och idéer till hur du vill ha din framtid. Det kommer även att finnas tid för vandring längs den vackra Amalfikusten.

Du ledsagas på din livs- och karriärresa av Charlotte, Sveriges mest erfarna karriärcoach, med mycket klokhet, inspiration och engagemang. Alla dagarna är uppbyggda så att du ska få en personlig, enkel, kul och effektiv inventering av vem du är, vad du vill och hur du ska komma dit.
Retreaten kommer att ge dig värdefull avkoppling, tid för återhämtning, nya vänner och nya kunskaper som kommer att öka ditt välbefinnande.

du kan släppa allt - vi tar hand om agendan

Vi bor fantastiskt hos Rina som bytt karriär

Vi bor på Villa Rina i Amalfis västra del, ett underbart B & B som drivs av Rina, en före detta lärare som tröttnade på stadsrushen och på stökiga klassrum. Rina lagar gudomlig mat, bakar eget bröd och kakor, serverar vin  i karaffer och har inrett sitt hus på ett varmt och hem-trevligt vis. Här finns 4 stora dubbelrum och 1 enkelrum med privata badrum, luftkonditionering och balkong eller terrass. Det finns även två stora terrasser mot havet samt en stor matsal med kök.  En utsikt du aldrig glömmer!

vi får hjälp av Monica som älskar italien

Vem älskar inte Italien?Monica är vår Italien-expert, som äger och driver rese-byrån Costiera Travel. Hon är passionerad av Italien i allmänhet och Amalfikusten & Capri i synnerhet och lever sin dröm!

Monica och hennes kollegor  Marianne och Eduardo Grimaldi,  som bor i Amalfi, tar hand om oss på allra bästa sätt!

inspiration från tidigare retreat

loading...